Gran interès per la sortida nocturna de raquetes

El dissabte 15 de febrer unes 26 persones ens vam equipar per descobrir rastres de neu i gaudir de la vesprada a la zona del Port del Comte (Solsonès).

Enguany, la sortida era nocturna, així que a les 15h sortíem de Solsona per dirigir-nos cap a l’Estivella. Cap a les 16h estàvem tots equipats per començar la ruta d’uns 8km de durada, des de l’aparcament de l’Estivella passant pel forat de la Bòfia fins a prop de les Morreres. La nuvolositat i la boira van impedir veure la lluna plena fins al final del trajecte que la vam poder contemplar. La jornada va ser planera, divertida i amb confort a causa de la bona temperatura que feia. Mentre es caminava es va poder observar de ben a prop el vol d’un adult de trencalòs i es va explicar com identificar diferents rastres al llarg del recorregut. Es va poder observar rastres de llebre, d’isard, de gos i d’esquirol.

Una nova excursió repetible on s’ajunta el descobriment de la natura i l’esport de muntanya que anualment van organitzant el Centre excursionista i el Grup de Natura del Solsonès.

Us esperem a la pròxima.

Podeu veure el programa anual de les dues entitats al Facebook i a les pàgines web:
www.lacetans.org/gns
www.centreexcursionistasolsones.cat